Fysik

afbøjningsvinkel

06. februar 2015 af Marianoerholt - Niveau: C-niveau

hej, skal skal have skrevet en fysik rapport, hvor jeg besvarer nogle spørgsmål under databehandling. jeg er kommet lidt i tvivl om det første spørgsmål, da jeg ikke synes det jeg er kommet frem til, giver nogen mening: 

1. Brug formel (2) til at beregne afbøjningsvinklerne 0og 02 for begge laserpenne. 

formlen vi skal bruge er: tan(0n) = x/ 2

                                                         L

x1 = 4,7 cm

L = 8 cm

jeg har prøvet at skrive det in på lommeregneren og derefter sætte det til i tan-1 , men synes jeg fik et mærkeligt resultat, så ville bare høre om der er nogen der kan få et ordentligt resultat? :)


Svar #1
06. februar 2015 af Marianoerholt

jeg har lige prøvet noget andet og fik svaret 16,33... virker det realistisk?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2015 af mathon

Vinkelmålet skal være DEGREE:

                     tan^-1((4.7/2)/8) = 16.3702


Svar #3
06. februar 2015 af Marianoerholt

Tak^^


Skriv et svar til: afbøjningsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.