Matematik

Hjælp til bestemmelse af funktion

15. februar 2015 af hansen1921 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg vil lige være sikker på om de to opgaver som er vedhæftet er løst rigtigt

opgave 1:

f(x)= C

g(x)= A

f'(x)=B

- Men jeg ved ikke hvordan jeg skal begrunde det.

Opgave 2

jeg fik modellen til at være f(x) = 645*x

På forhånd tak 

Vedhæftet fil: opgave 1.PNG

Svar #1
15. februar 2015 af hansen1921 (Slettet)

opgave 2 er vedhæftet her 

Vedhæftet fil:Opgave 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1. Dit løsningsforslag er ikke korrekt.

Benyt, at grafen for f(x) har vandret tangent, hvor f '(x) = 0 , og at f(x) er voksende, hvor f '(x) > 0, og f9x) er aftagende, hvor f '(x) < 0. Hint: grafen for f(x) er A.

Opg 2.

Opgave 2.PNG 

Dit forslag er forkert. Hint: der er tale om en lineær forskrift af formen f(x) = ax + b .


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2015 af SuneChr

Opgave 2
En bilist med "lille" kørekort skal så være opmærksom på, at traileren, med last, maksimalt må veje 750 kg,
eller, bil + trailer maksimalt må veje 3500 kg. Så x er opadtil begrænset, når kørslen skal være forsvarlig og lovlig.


Skriv et svar til: Hjælp til bestemmelse af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.