Matematik

Funktionsundersøgelse for 2^x

16. februar 2015 af Christo0395 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi har fået en opgave, og vores egen lære kan ikke engang finde ud af det. 

Funktionen hedder 2^x, og vi skal lave en fuld funktionsundersøgelse af den.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af mathon

           R→R+      f(x) = 2x = eln(2)x > 0     

            f '(x) = ln(2)·2x > 0    

f(x) er derfor voksende for ∀x ∈ Dm(f).


Skriv et svar til: Funktionsundersøgelse for 2^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.