Matematik

Hjælp til øve opgave.

17. februar 2015 af Larspeter1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude, er der nogen der kan hjælpe mig en smule med denne opgave? 

På forhånd tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2015 af mathon

    tangenternes hældning er \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}
    så du har
                                              \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=0{,}45\cdot y\cdot (30-y)


Svar #2
17. februar 2015 af Larspeter1 (Slettet)

#1

    tangenternes hældning er \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}
    så du har
                                              \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=0{,}45\cdot y\cdot (30-y)

Er det ovenstående så resultatet? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2015 af mathon

Ja differentialligningen som opfyldes af funktionen f(x)
er, da y = f(x):
                                           \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=0{,}45\cdot y\cdot (30-y)


Svar #4
17. februar 2015 af Larspeter1 (Slettet)

Fantastisk, mange tak mathon!


Skriv et svar til: Hjælp til øve opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.