Matematik

Tværsnit af kar

19. februar 2015 af Ceca (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har et problem med min nuværende matematikaflevering.

Opgaven lyder:

På figur 1 ses et kar, støbt i beton. Figur 2 viser et tværsnit af karret. Tværsnittet kan beskrives matematisk, idet det afgrænses af grafen for funktionen:
f(x)=3*sin(x-pi/2)+4, linjerne x=-4 og x=4

Alle mål er i decimeter. 1 L = 1 dm^3

Jeg vedhæfter opgaven som dokument så i også kan se figurerne. Det er opgave 5
Dette er en maplefil

Opgaven lyder at jeg skal finde karrets diameter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2015 af PeterValberg

En skitse af situationen vil være godt at få :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Tværsnit af kar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.