Matematik

Hvordan omregner man tal om til procent??

19. februar 2015 af BenjaminCelik (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej folkens. Jeg er i gang med en matematik aflevering, hvor jeg skal finde ud af hvor dyr en hjemtur er i procent i forhold til udturen.

6000-4396=1604 kr

det er hvad hjeturen er dyrere end udturen i kroner.

Men hvad er den i % hvis udturen koster 4396 kr
Og hjemturen koster 6000 kr???


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2015 af Soeffi

Svaret er, at den er (6000/4396)·100% - 100% = 1,36·100% - 100% = 36% dyrere.


Svar #2
19. februar 2015 af BenjaminCelik (Slettet)

Tak;)

Skriv et svar til: Hvordan omregner man tal om til procent??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.