Matematik

Kan ikke forstå opgaverne

21. februar 2015 af Siv123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Opgave, 11 

Hvad er helheden hvis:

A) 50% svare til 5

B) 25% svare til 5

C) 7% svare til 28

D) 28% svare til 7

E) 3,5% svare til 22.

F) 19% svare til 111,1.

Opgave 12

Hvad er:

A) 20% af 10 lagt til 10

B) 35% af 10 lagt til 10

C) 20% af 10 trukket fra 10 

D) 35% af 10 trukket fra 10

E) 92% af 8 lagt til 8 

F) 8% af 8 trukket fra 8

G) 51,6% af 31 trukket fra 31

H) 112% af 9,3 lagt til 9,3

Opgave 13 

Hvor mange procent er der lagt til eller trukket fra, hvis et tal ændres fra:

A) 2 til 3

B) 3 til 4

C) 4 til 5 

D) 5 til 4 

E) 27 til 23

F) 90 til 100

G) 110 til 100

H) 7,9 til 10,1

Jeg håber bare at i vil hjælpe mig med opgaverne :) 10.000 gange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2015 af 123434 (Slettet)

50%=5

50%/50=5/50

1%=1/10

1%*100=1/10*100

100%=10


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2015 af mathon

Helheden er altid 100%

A)
             Når 50% svarer til 5
svarer         100% til ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2015 af 123434 (Slettet)

25%=5

25%/25=5/25

1%=1/5

1%*100=1/5*100

100%=20


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2015 af 123434 (Slettet)

20% af 10 lagt til 10

0,2*10+10=2+10=12

35% af 10 lagt til 10

0,35*10+10=3,5+10=13,5


Skriv et svar til: Kan ikke forstå opgaverne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.