Matematik

Aflevering

23. februar 2015 af vpinkbarbie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen!
jeg har virkelig brug for hjælp i disse opgaver, da jeg sidder her på det sidste og kan simpenhelt ikke finde ud af hvordan jeg udregne de opgaver som jeg har vedhæftet. Det kunne være mega dejligt, hvis der var en venlig sjæl der kunne hjælpe mig med opgaverne og muligvis beskrive det på en måde så jeg kan få det skrevet ned som nogle notater.

 

Vedhæftet fil: Aflevering 11 hf2 (1).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2015 af mathon

Opgave 1:

Arealet af sandstranden før stormen:
 
                                 A_{f\o r}=\int_{0}^{100}g(x)\,\textup {d}x)

Arealet af sandstranden efter stormen:
 
                                 A_{efter}=\int_{0}^{100}h(x)\,\textup {d}x)

Arealet af den bortskyllede strand:

                                 A_{bort}=A_{f\o r}-A_{efter}


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Hvad har du selv gjort for at løse opgaverne?

I Opg 1 benyttes integralregning til at beregne arealerne.

Opg 2) a) Løs ligningen f(x) = 0
b) Beregn arealet ved at opstille et bestemt integral.
c) Følg vejledningen i opgaven.


Skriv et svar til: Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.