Fysik
Please Help me!
03. marts 2015 af
Hey1239 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej jeg har et lille problem med denne opgave:
Et blylod tilføres en energi på 160 J, hvorved det opvarmes fra 14°C til 26°C. Beregn massen af blyloddet.
Formlen er: E= m*c*deltaT
Dvs. 160 = m*130(26-14)
Men jeg har ikke noget maple, så hvordan kan jeg beregne det med lommeregner?
- Tak på forhånd :)
Et blylod tilføres en energi på 160 J, hvorved det opvarmes fra 14°C til 26°C. Beregn massen af blyloddet.
Formlen er: E= m*c*deltaT
Dvs. 160 = m*130(26-14)
Men jeg har ikke noget maple, så hvordan kan jeg beregne det med lommeregner?
- Tak på forhånd :)
Svar #3
03. marts 2015 af peter lind
jeg er sikker. kom evt. med dine mellemregninger. Hvad er enhederne ?
Skriv et svar til: Please Help me!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
