Matematik

Bestemmelse af tal - formel

03. marts 2015 af fl0werpower (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder og er igang med denne opgave, hvor jeg skal bestemme nogle tal. Jeg har vedhæftet mit svar til den første opgave (er ikke sikker på at det korrekt), men jeg er lidt i tvivl mht. opgave b. Nogle som kunne hjælpe? 

/tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Udklipa2.PNG

Svar #1
03. marts 2015 af fl0werpower (Slettet)

Her er selve  opgaven:

Vedhæftet fil:Udklipa.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Dine løsninger er korrekte. Der er tale om en lineær sammenhæng.


Svar #3
03. marts 2015 af fl0werpower (Slettet)

#2

Tusind tak! :-)


Svar #4
03. marts 2015 af fl0werpower (Slettet)

Kan det passe at funktionen kommer til at se således ud?

y= 4x+1


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt. Benyt, at y = 64 når x = 172 til at fastlægge konstanten b i det lineære udtryk
y = ax + b . Hældningskoefficienten a er 1/4, ikke 4. Man har så

        64 = (1/4)·172 + b

        b = 64 - 172/4 = 64 - 43 = 21

dvs.

       y = (1/4)·x + 21


Svar #6
03. marts 2015 af fl0werpower (Slettet)

#5 Ah okay, tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. juli 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Bestemmelse af tal - formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.