Matematik

Komplekse tal

04. marts 2015 af jukson (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Kan nogen lige forklare mig hvordan jeg løser denne s... opgave..?

givet z=2e^3i. Find 1/z^2.... :-|

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2015 af peter lind

Hvis z = r*eki er z2 = r2*e2ki

Hvis z = r*eki er 1/z = r-1*e-ki


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.