Matematik

bestem a og b

08. marts 2015 af hansen1921 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heey 

Hvordan løser man følgende opgave

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1248358


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Her er opgaven fra den anden tråd

Unavngivet.jpg 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Funktionens graf skal gå gennem (2,2) og den skal have lokalt ekstremumspunkt i dette punkt, så der skal gælde

        f(2) = 2

og

        f '(2) = 0

Beregn f '(x) og indsæt x = 2, og løs så de to ligninger i a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2015 af peter lind

f(2) = 2, f'(2) = 0


Svar #4
09. marts 2015 af hansen1921 (Slettet)

#3

Jeg har svært ved at opstille to ligninger med to ubekendte. Har brugt næsten mere end en time, men forstår ikke rigtig princippet i det. 

Er der nogen der vil opskrive udregningsproces 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2015 af peter lind

Det er altå noget du skal kunne.

For den første giver det

f(2) = a*23+b*22 = 2

Find den selv for f'(2)


Skriv et svar til: bestem a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.