Fysik

kinematik

09. marts 2015 af biddi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle, håber i vil hjælpe :-)

En bil ruller med konstant acceleration på 0,85 m/s^2 i de første 18 sek efter bilen er startet. 

hvad er bilens hastighed efter 18 sek?

Har jeg ret i at det er 15,3 m/s?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2015 af LubDub (Slettet)

     v = a • t = 0,85 (m/s2) • 18 s = 15 m/s               

                                                       så ja

                                                                  (for en bevægelse med konstant acceleration)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2015 af mathon

                     v=a\cdot t=\left ( 0{,}85\; \frac{m}{s^2} \right )\cdot \left ( 18\; s \right )=15{,}3\; \frac{m}{s}

    … så JA.


Svar #3
09. marts 2015 af biddi (Slettet)

Tusind tak! Skulle lige være sikker ;-)


Skriv et svar til: kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.