Matematik

Bestem værdien ved hjælp af funktionen

11. marts 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har siddet med denne opgave i lang tid og kan simpelthen ikke se, hvad det er jeg skal gøre.

Er der nogen som vil forklare mig det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af SuneChr

\log V=a+b\log M\Leftrightarrow V=10^{a+b\log M}
Isolér M på samme måde ved først at isolere (log M) og dernæst M


Svar #2
11. marts 2015 af piabing (Slettet)

jeg forstår det ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2015 af SuneChr

# 2
Annuller sidste linje i # 1
a)  Indsæt M = 3000  i udtrykket længst til højre. (a = - 1,64 og b = - 0,27)
b)  Udtrykket på højresiden af implikationen. 


Svar #4
11. marts 2015 af piabing (Slettet)

har fået et meget mærkeligt resultat.

vedhæfter det lige


Svar #5
11. marts 2015 af piabing (Slettet)

men jeg tror det er rigtig nok.

Hvad med b'eren.

Hvad mener du med udtrykket på højresiden af implikationen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du skal jo regne værdien for V ud.

b) Se svaret i den gamle tråd, hvor du kommenterede

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=853404

Svaret i den anden tråd er også bedre egnet til at sætte ind i for at regne færdig i a).


Skriv et svar til: Bestem værdien ved hjælp af funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.