Matematik

Finde koefficienter på andengradsfunktion

17. marts 2015 af karlidk (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle sammen !! 

Ved i hvad koefficienterne er til de her to anden gradsfunkiton, de lyder således

f(x) = 3x - 12 

a= 3 

b= ?

c= -12??

og 

f(x) = -4x -4x 

a= -4 

b= ?? 

c= -4???


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det er to 1.-gradspolynomier. Man kan ikke benytte formler for 2.-gradspolynomier på disse.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Måske har du skrevet funktionerne forkert her. Hvis det drejer sig om

        f(x) = 3x2 - 12

er a = 3 , b = 0, og c = -12 .

Hvis du tilsvarende mente

        f(x) = -4x2 - 4

er a = -4 , b = 0, og c = -4 .


Svar #3
18. marts 2015 af karlidk (Slettet)

very thanks alle sammen !!!


Skriv et svar til: Finde koefficienter på andengradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.