Matematik

Matematik opgave

18. marts 2015 af Jens6554545 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej kan nogen hjælpe med løsning af:

Bestem a og b så den lineære funktion f(x)=ax+b er løsning til differentialligningen

y' = 2y + 4x


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt funktionen f(x) = ax + b i stedet for y og f '(x) i stedet for y' i differentialligningen. De to sider i differentiallignignen skal være identisk lig med hinanden, hvilket giver ligninger til bestemmelse af a og b.


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.