Matematik

Opgave reducering

19. marts 2015 af sebbif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg har nogle problemer med, at løse denne reduktionsopgave. Kan ikke rigtig lure om alle fortegnene i dobbeltparantesen ændrer sig, eller hvorledes?

4a-(7a-(3b+4a)-12b)-(2a+3b)=

Håber i kan hjælpe med løsning og evt. forklaring.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2015 af mathon

4a-(7a-(3b+4a)-12b)-(2a+3b) = 4a-(7a - 3b - 4a -12b) - (2a+3b) = 4a - 3a + 15b - 2a - 3b = 12b - a


Skriv et svar til: Opgave reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.