Matematik

Aflevering - FSA 2012

22. marts 2015 af nillemaiken (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg sidder og laver på min matematik aflevering og der er nogle opgaver som jeg ikke kan finde ud af.

3.5: Har Simon eller Julie ret i sin påstand om, hvordan vinkel A kan beregnes? Begrund dit svar

Vi får afvide i opg. 3.5 at julie påstår, at vinkel A er ca. 30 grader, fordi sin(30)=30-60(brøk) og Simon påstår, at vinkel A er ca. 27 grader fordi tan(26,6) = 30-60 (brøk)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af peter lind

30-60 = -30 og sinus kan ikke antage værdien -30 tan(26,6) ≠ -30

Kan vi ikke få hele opgaven ordret


Skriv et svar til: Aflevering - FSA 2012

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.