Matematik

Moms opgaver

23. marts 2015 af UG124 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle hjælper, heriblandt pmn.

Hvis jeg har en vare med en pris på 369,00 kr. uden moms og jeg skal finde varens pris med moms (25 %).

Er følgende så rigtigt:

pny = 369,00 · (1 + 0,25)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

Ja

Svar #2
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

#1

Det er du slet ikke sikker på ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

#2 Og det begrunder du med Thomas?

Svar #4
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

Sig mig en gang.

Hvornår kommer peter valgberg (pvn) ind i kampen og hjælper mig ?! Han er nemlig sikker på, hvad han skriver ligesom andersen11.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

#4 Folk har vel også et liv udenfor dette forum Thomas.

Svar #6
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

#3

Hvorfor behandler du mig helt uforskammet ? Hvad har jeg gjort dig ?


Svar #7
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

#5

Det har du faktisk helt ret i, din uartige pige ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

#6 Intet, svarer bare på dit spørgsmål. Uartige pige? Er bestemt ikke en pige.

Svar #9
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

Nå, så svar ordentligt !

Jeg vil gerne have et bevis på, at det der står i #0 er rigtigt så.


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

#9 pny = 369,00 · (1 + 0,25), det er dit bevis.

Svar #11
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

#10

Nej slet ikke.. Du har ingen idé hvad et bevis er.

Jeg vil gerne have et udførligt matematisk bevis, tak.

Og lad være med at behandle mig som et svin !!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #12
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

#11. Hvorfor prædikere du dig selv? Svin? Vi kan vel holde en sober tone?
Total = pris * (1 + moms)

Svar #13
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

Jeg tænker nu, at ...

Puden moms = 369,00 kr.

Pnormal = Puden moms · (1 + 0,25) = Puden moms · 1,25

Pmed moms = Pnormal · (Puden moms · 1,25) 

Kan andersen11 eller pmn lige bekræfte overstående ?


Brugbart svar (0)

Svar #14
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

Jeg bekræfter hermed ovenstående. Det er korrekt.

Svar #15
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

Er du 100 % sikker på det ?

Jeg er lidt bange for om jeg kan tro på dig.


Brugbart svar (1)

Svar #16
23. marts 2015 af aee4bd941f8b4d9e39210c06c44fcb71 (Slettet)

Ja ellers ville jeg ikke skrive det. Vi er vel på dette forum for at hjælpe hinanden og ikke for at modarbejde hinanden. Forsat held og lykke med dine opgaver.

Brugbart svar (1)

Svar #17
23. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#13

Man finder prisen med moms ved at gange prisen uden moms med 1,25. jeg ved ikke hvad du mener med Pnormal. Der skal ikke ganges med 1,25 to gange, som du lægger op til.

        Pmed moms = Puden moms · 1,25


Svar #18
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

#17

Hej andersen11 og tusind tak for dit svar,

Pnormal er normalprisen for varen. Vi har prisen uden moms, Puden moms og prisen med moms, Pmed moms. Ved at bruge din formel i #17, finder vi da ikke Pnormal ?


Brugbart svar (1)

Svar #19
23. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#18

Jeg ved ikke, hvad du mener med normalprisen. Er det prisen uden moms eller prisen med moms?


Svar #20
23. marts 2015 af UG124 (Slettet)

Det var mig som var helt ude i skoven, jeg undskylder for misforståelsen. Det er prisen uden moms.

Jeg forstår det godt nu, tusind tak for det :-)


Skriv et svar til: Moms opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.