Fysik

Isolering

07. april 2015 af Zempi (Slettet) - Niveau: B-niveau

f = \frac{1,44}{(R_A+2*R_B)*C)}

Nogle der kan isolere R_B for mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2015 af OnceUponATime (Slettet)

Umiddelbart tænker jeg at:
Rb=(1,44-Ra)/(2c)

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2015 af hesch (Slettet)

f = 1,44 / ((Ra + 2*Rb)*C)    =>

f *(Ra + 2*Rb)*C = 1,44     =>

(Ra + 2*Rb)*C = 1,44 / f     =>

C*Ra + 2*C*Rb = 1,44 / f    =>

2*C*Rb = 1,44 / f - C*Ra     =>

Rb = (1,44 / f - C*Ra) / ( 2*C )


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2015 af SuneChr

fC(RA + 2RB) = 1,44
fCRA + 2fCRB = 1,44
RB = (1,44 - fCRA) / (2fC)
eller
RB = 0,72 / (fC)  -  RA / 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke balance i parenteserne i den oprindelige ligning.


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.