Matematik

stamfunktion

08. april 2015 af Bokkiesundstrup (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej nogen som kan hjælpe mig med opg 6, takker på forhånd.

Vedhæftet fil: Aflevering 23.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2015 af mathon

Opgave 6:

Stamfunktionerne er
                                      F(x)=y=-4x^3+4x^2+k

Specifikt stamfunktionen gennem    P(2,6)
er bestemt ved:
                                     6=-4\cdot 2^3+4\cdot 2^2+\mathbf{\color{Red} k}


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.