Fysik

Hjælp til fysik... formler

09. april 2015 af Camillaalilji - Niveau: C-niveau

A) f=\frac{1} T    B) v = \frac{\gamma }{} T      C)  v = f \cdot \gamma 

Forklar, hvad de indegående symboler står for: hvilken fysisk størrelse, hvad er det og hvad måles den i. Hvad kaldes formlen c? 

Nogle som kan hjælpee??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2015 af mathon

frekvensen
                            f=\frac{1} T

bølgeformlen

                            v=\frac{\lambda }{T}=\frac{1}{T}\cdot \lambda =f\cdot \lambda     


Skriv et svar til: Hjælp til fysik... formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.