Matematik

trigonometri

11. april 2015 af Laila2Ariana (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Jeg har brug for hjælp til en opgave, som jeg ikke forstå. Håber jeg kan få hjælp.

Der står sådan:  I den revinklede enhedstrekant ABC (C=90 grader) er a = 0.94.

Hvor stor er vinkel A?

På forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2015 af SuneChr

Hvis der med enhedstrekant menes, at hypotenusen i den retvinklede trekant er 1, har vi
sin A = a/c = a/1 = a
Find da A .


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.