Matematik

Isoler c

13. april 2015 af sinem2344 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg oprettede lige et forum tilsvarende med at isolere x, men nu har jeg brug for hjælp til at isolere c i udtrykket:

K=(x2)/(c-x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. april 2015 af mathon

           \frac{c-x}{x^2}=\frac{1}{K}\; \; \;\; \; \; x>0

           c-x=\frac{x^2}{K}

           c=\frac{x^2}{K}+x


Skriv et svar til: Isoler c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.