Matematik

Løs uligheder

15. april 2015 af TheWeekend (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med disse to?

x+4x/2<2x/2

og

2+x/3≤ 3x+7/6


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2015 af ChemistryIsKey

Mener du

     (x + 4x) / 2 < 2x / 2      eller      x + (4x / 2) < 2x / 2  ?

og

     (2 + x) / 3 ≤ (3x + 7) / 6    eller      2 + (x / 3) ≤ 3x + (7/6) ?

:)


Svar #2
15. april 2015 af TheWeekend (Slettet)

Det er skrevet sådan. Hvor division delene er sat op som brøker, og der er ikke paranteser

x + 4x / 2 < 2x / 2  

 2 + x / 3 ≤ 3x + 7/6


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2015 af SuneChr

1)  Hvad er A, B, C og D ?

\frac{A}{B}< \frac{C}{D}


2)  Hvad er A, B, C og D ?

\frac{A}{B}\leq \frac{C}{D}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Skriv det ordentligt med brug af parenteser i forbindelse med skrå brøkstreger. Hvis den oprindelige opgave bruger vandrette brøkstreger, skal der parentes omkring alle led i en tæller og omkring alle led i en nævner, hvis tælleren indeholder flere led, og hvis nævneren indeholder flere led eller faktorer.


Skriv et svar til: Løs uligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.