Matematik

Rentesregning - Lån

21. april 2015 af ninjaman1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal have hjælp til disse opgaver i min aflevering, da jeg er gået helt død.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2015 af mathon

a)
                         K5år = 25000·1,0310


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. april 2015 af mathon

b)
                     y=\frac{25000\cdot 1{,}03^{10}\cdot 0{,}03}{1-1{,}03^{-30}}


Svar #3
21. april 2015 af ninjaman1 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen Mathon, havde glemt formlen.
 


Svar #4
21. april 2015 af ninjaman1 (Slettet)

Hvis jeg har fået dette som resultat. Hvordan regner jeg så opgave d og e?


Skriv et svar til: Rentesregning - Lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.