Fysik

Sjernes hemmeligheder

23. april 2015 af nannaersej123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2015 af mathon

Den bølgelængde ved hvilken udstrålingen er størst
beregnes af

                  Wiens \; forskydningslov

                                      \lambda _{max}=\frac{2,898\cdot 10^{-3}\; m\cdot K}{T}


Skriv et svar til: Sjernes hemmeligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.