Matematik

Trigonometri

07. maj 2015 af Milie2708 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa!

Jeg sidder med årets sidste aflevering inden eksamen, men opgave 8.b og 8.c kan jeg ikke finde en ordentlig løsning til... Opgavesættet er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2015 af PeterValberg

b) brug en cosinusrelation

c) brug en cosinusrelation

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2015 af emil606f (Slettet)

b) cos-1(15/50) tror jeg 

c) ved ikke 


Svar #3
07. maj 2015 af Milie2708 (Slettet)

Jeg ved godt at jeg skal bruge cosinusrelationer, men jeg får nogle åndssvagt lave tal...


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2015 af PeterValberg

Check om dit CAS værktøj er indstillet til grader og ikke til radianer

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2015 af PeterValberg

b)

v=\cos^{-1}\left(\frac{30^2+50^2-50^2}{2\cdot 30\cdot 50} \right )\approx 72,5^{\circ}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. maj 2015 af PeterValberg

c)

w=\cos^{-1}\left(\frac{30^2+50^2-61^2}{2\cdot 30\cdot 50} \right )\approx 96,1^{\circ}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #7
07. maj 2015 af PeterValberg

#2 

b) cos-1(15/50) tror jeg 

Sådan kan du også bestemme vinkel v 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.