Matematik

FSA Problemregning

07. maj 2015 af Keya (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan gik der jer?

Det gik mig okay godt, syntes den var meget svær, men alligevel :)

Her er min, hvis nogle vil se den :) Sig endelig til, hvis noget er forkert :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2015 af cher0077 (Slettet)

Skal du ikke også skrive udregningen? 


Svar #2
07. maj 2015 af Keya (Slettet)

Det har jeg også :)

Hvor har jeg ikke udregninger med? :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

Synes den var forholdsvis lettere. :) Den var som skræddersyet til mig.

Tror jeg får 12.

Svar #4
07. maj 2015 af Keya (Slettet)

Det regner jeg også stærkt med at få :) Må jeg ikke se din? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2015 af m0m000000 (Slettet)

Den var meget nemmere end den plejer at være! Nåede dsv. ikke alle opgaver, da jeg blev tidspresset til sidst...

Dit ser meget rigtigt ud Keya :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2015 af m0m000000 (Slettet)

Men Keya, din opgave 2.3 ser ikke helt rigtig ud.. Den kortest side skulle være 5

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2015 af m0m000000 (Slettet)

Så er pointfordelingen ude :)

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Folke/FP15/Retteark/150507%20Pointfordeling%20FP9%20maj%202015.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #8
07. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

Jeg brugte skolens computer, så den ligger der, men jeg har ikke fået præcis samme svar som dig.

Bl.a. kan jeg huske at jeg ikke fået 3,4 til at være en ret linje, da de 4 første timer er en del af abonnementsprisen.
Men har du ikke mellemregningen med? Så man kan se? :)

Svar #9
07. maj 2015 af Keya (Slettet)

Jeg syntes, at der var meget der skulle tænkes over :) Jeg plejer at bruge knap 2 timer, men brugte tiden fuldt ud i dag. Opgaverne var i sig selv ret nemme, det er jeg fuldt ud enig med, men syntes bare, at meget skulle tegnes og bevises :)


Svar #10
07. maj 2015 af Keya (Slettet)

Den med tegningen af mobilen: Man skulle jo bevise det, men med størrelsesforholdet, så må den jo blive 6,2 :)


Brugbart svar (2)

Svar #11
07. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

Hvis du lavet formatet 16:9 op til et divisions-stykke, og gar det med den 'korte side' 5cm får man længden på den lange side

(16/9)*5cm = 8,88cm

Og du kan påvise at diagonalen giver 4 tommer (10,2cm) ved hjælp fra pythagoras.

5^2 + 8,88^2 = kvadrat rod af c^2 = 10,2cm

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. maj 2015 af m0m000000 (Slettet)

Det var sådan jeg gjorde, håber det er rigtigt :/
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #13
07. maj 2015 af m0m000000 (Slettet)

Lige præcis Jørgen!

Brugbart svar (0)

Svar #14
07. maj 2015 af ABC10 (Slettet)

Jeg lavede det samme som jer, og viste det derefter på en tegning med de rigtige mål;D 


Brugbart svar (0)

Svar #15
07. maj 2015 af JørgenVenstrup (Slettet)

Valgte beregningerne hele vejen igennem, så jeg kunnne blive hurtigere færdig og tjekke mine svar igennem :)

Brugbart svar (0)

Svar #16
23. september 2015 af 122444 (Slettet)

Hej. Er det fsa fra 2015 maj eller detcember?

Skriv et svar til: FSA Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.