Fysik

strømspænding

10. maj 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej nogle der kan hjælpe med de tre opgaver, forstår dem ikke..

Vedhæftet fil: STRØM.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2015 af mathon

STRØM.PNG


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2015 af mathon

                  U_o=(R_i+R_y)\cdot I

                  U_o=R_i\cdot I+U_{pol}

                  U_{pol}=-3\cdot (0{,}33\; \Omega )\cdot I+U_o

                  U_{pol}=- (0{,}99\; \Omega )\cdot I+U_o


Svar #4
10. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

Er den indre resistans så bare 1 Ohm? Fordi der er 3 af 0,33

Svar #5
10. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

hvad med U_0 ? skal den ikke med. Der står U_0 = 1,5 ??


Svar #6
10. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

men der er tre, så det må være 4,5 ?? altså U0

Dvs: 4,5 - 0,99 * I


Svar #7
10. maj 2015 af Ellapigen (Slettet)

kan det ikke passe?


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. maj 2015 af mathon

             U_{pol}=- (0{,}99\; \Omega )\cdot I+U_o

             I=\frac{U_o-U_{pol}}{0{,}99\; \Omega }

             I_{max}=\frac{U_o-0}{0{,}99\; \Omega }=\frac{4{,}5\; V}{0{,}99\; \Omega }=\frac{4{,}5\; \Omega \cdot A}{0{,}99\; \Omega }=\frac{50}{11}\; A=4\tfrac{6}{11}\; A


Skriv et svar til: strømspænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.