Matematik

Logaritme

10. maj 2015 af vibekejøns (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvorledes udregnes 2 i x potens = 5 ?
Hvilke regneregler benyttes ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2015 af SuneChr

2x = 5  ⇔  x·log 2 = log 5
Her er benyttet logaritmeregnereglen om logaritmen til en potens.
Isolér x


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.