Matematik

Procent

14. maj 2015 af Emmaaaaaaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder fast i den sidste del af denne opgave, nr. c, nogle der kan hjælpe? Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2015 af mette48 (Slettet)

[17,4*(2x)0,25-17,4*(x)0,25]/[17,4*(x)0,25]*100 %           forkort med 17,4

[(2x)0,25-(x)0,25]/[(x)0,25]*100 %                                     forkort med x0,25

[20,25-1]/1*100%


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2015 af mathon

                                  \frac{y_2}{y_1}=\left (\frac{x_2}{x_1} \right )^a            

                                  \frac{y_2-y_1}{y_1}=\frac{y_2}{y_1}-1=\left (\frac{x_2}{x_1} \right )^a-1

                                  \left (\frac{y_2-y_1}{y_1} \right )\cdot 100\%=\left (\left (\frac{x_2}{x_1} \right )^a-1 \right )\cdot 100\%

                                 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2015 af mathon

i anvendelse:
                              \left (\frac{y_A-y_B}{y_B} \right )\cdot 100\%=\left \left (2 ^{0{,}25}-1 \right )\cdot 100\%


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.