Matematik

Trigonometri

24. maj 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! Jeg har vedhæftet en opgave jeg er i tvivl om. 
Jeg har i a'eren benyttet mig af cosinusrelationerne til at finde a, hvorledes jeg får 41.17 grader, kan det passe? Og omkredsen har jeg fået til 29.

i b'eren har jeg benyttet mig af sin(a)=mod/hyp hvorved jeg har fået 8.55, er det rigtigt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2015 af Soeffi

Vinkel A og højden lyder rigtige.

Angående omkredsen: Hvad får du IBCI til? Det lyder som om, at du har fundet omkredsen af ABM.


Svar #2
24. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Gud ja. Jeg har læst forkert... 


Svar #3
24. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Kan man ikke finde BC ved cosinusrelationerne og dermed få BC til 9.54? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. maj 2015 af Soeffi

#2 Gud ja. Jeg har læst forkert... 

Du kender vinkel A og skal bruge at IACI = 7 + 7 = 14. Derefter bruger du cosinusrelationen.

IBCI skal give ca. 9,5 og omkredsen ca. 36,5. 


Svar #5
24. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Så omkredsen må være 36.54? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. maj 2015 af Soeffi

#5 Så omkredsen må være 36.54? 

Ja, du var forud for mig.


Svar #7
24. maj 2015 af Manu0407 (Slettet)

Super tak! 


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.