Matematik

Komplekse tal

25. maj 2015 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har fået (1/2)*e^j(Pi) er dette korrekt? :)

Vedhæftet fil: kompleks.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2015 af Therk

Kan du vise dine udregninger? Jeg får

\arg\left(\frac 12 \, j\right) = \frac \pi 2


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.