Matematik

Reducering

25. maj 2015 af Searchmath (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der en direkte kommando som "reduce" som man kan bruge på maple til at reducere udtryk som,  3√(64*b12*b6)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2015 af Therk

simplify( )


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2015 af mathon

   \sqrt[3]{64\cdot b^{12}\cdot b^6}=\sqrt[3]{4^3\cdot b^{12+6}}=\sqrt[3]{4^3\cdot b^{18}}=\sqrt[3]{4^3\cdot (b^6)^3}=4b^6

                                                               


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.