Fysik
Brudarbejde og volumenarvejdet
29. maj 2015 af
Simon888 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Jeg skal løse den vedhæftede opgave, og resultatet skal være n=0,116 mol
Jeg tænker først at opstille volumenarvejdet W = -nRT *ln(V2/V1)
Og dernæst finde brudarbejdet W=F * S og sætte dem lig hinanden for at finde stofmængden. Problemet er bare, at jeg ikke får det rigtige svar. Jeg tror, det er mit brudarbejde, der er noget galt med. Her er hvad jeg gør:
W = sigma * A * S = 100 * 10^6 Pa * pi * (0,1 m/2)^2 * 0,5 * 10^-3 m = 392,7 J
Jeg tænker først at opstille volumenarvejdet W = -nRT *ln(V2/V1)
Og dernæst finde brudarbejdet W=F * S og sætte dem lig hinanden for at finde stofmængden. Problemet er bare, at jeg ikke får det rigtige svar. Jeg tror, det er mit brudarbejde, der er noget galt med. Her er hvad jeg gør:
W = sigma * A * S = 100 * 10^6 Pa * pi * (0,1 m/2)^2 * 0,5 * 10^-3 m = 392,7 J
Vedhæftet fil: image.jpg
Skriv et svar til: Brudarbejde og volumenarvejdet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

