Matematik

reducering

30. maj 2015 af LouiseJense (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen, der ville hjælpe med denne reducering? på forhånd tak 

(b − 2a)2 + (−4 + a)(−4 − a) − (b +1)2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2015 af 123434 (Slettet)

(b-2a)2 eller (b-2a)2?


Svar #2
30. maj 2015 af LouiseJense (Slettet)

det første ;) 


Svar #3
30. maj 2015 af LouiseJense (Slettet)

kan du hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2015 af alexandersvanholm

Står der dette i din opgave?

(b-2a)^2+(-4+a)(-4-a)-(b+1)^2


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2015 af Soeffi

#0 (b − 2a)2 + (−4 + a)(−4 − a) − (b +1)2 

(b-2a)^{2} + (-4 + a)(-4 - a) - (b +1)^{2 } =

[b^{2}-2\cdot b\cdot 2a+(2a)^{2}] +(4^{2}-a^{2}) - (b^{2} +2\cdot b +1) =

b^{2}-4ab+4a^{2} +16-a^{2} - b^{2} -2 b -1 =

3a^{2}-4ab-2b+15


Svar #6
30. maj 2015 af LouiseJense (Slettet)

jaa, det gør det alexandersvnholm 


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. maj 2015 af alexandersvanholm

#6

Jamen, så er reduceringen korrekt i #5.


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.