Fransk

Les vs. des

31. maj 2015 af helenae (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvornår bruger man les/des? Kan I komme med nogle eksempler, hvoraf man ville bruge dem forskelligt? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. juni 2015 af french doctor

Hej

les : Bruges om bestemt flertal.

des  Bruges om ubestemt flertal.

Fx.

les hommes = mændene

des hommes = mænd

les problèmes = problemerne

des problèmes = problemer

Sincèrement

Thomas

- - -

Sincèrement Thomas


Svar #2
01. juni 2015 af helenae (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!

Svar #3
01. juni 2015 af helenae (Slettet)

#2
Tusind tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Les vs. des

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.