Matematik

Emu eksamensopgaver

01. juni 2015 af jens12234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, 

Er der nogle derudover man har en vejledende facit til emu's opgavesæt MED hjælpemidler (http://www.emu.dk/sites/default/files/StxB_VejledendeOpgaver.pdf)

Jeg skal bruge det som hjælp til mat eksamen, så jeg kan se hvordan man laver disse slags opgaver. 

Håber der er en derude som kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2015 af mathon

I en trekant, hvor for hver trekantsvinkel v
                v\in \left ]\, 0;180^{\circ} \right [

er
                \sin(v)=\sin(180^{\circ}-v)
dvs
ligningen
                \sin(v)=a\; \; \; \; a\in \left [ -1;1 \right ]
har \mathbf{\color{Red} 2} løsninger
medens
                \cos(v)=a\; \; \; \; a\in \left [ -1;1 \right ]
har \mathbf{\color{Red} 1} løsning.
               
               


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2015 af mathon

sorry
fejlpostering!


Skriv et svar til: Emu eksamensopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.