Musik

Joanna analyse Kim L.

01. juni 2015 af gakak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey! Er der nogen der kan hjælpe mig med lidt musikalsk analyse af 'Joanna' af Kim Larsen? 
Har vedhæftet noder. 

Vedhæftet fil: foto (4).JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2015 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
02. juni 2015 af gakak (Slettet)

Klart, det giver mening! 
Okay, så jeg har indtil videre kommet frem til følgende: 
Går i Dm (b)
T = Dm
D=Am
S=Gm
Tp=F
Dp=C
Sp=Bb
Alla Breve - halvtakt
Ambitus: oktav
Opbygget efter pop-form, AAB eller ABABABAB
To perioder af 8 og 7 takter. (henholdsvis vers og omkvæd)
Første periode består af 4 fraser (2+2+2+2)
Sekvensering - 2. frase og 4. frase er ens og 1. og 3. adskilles af en figur i første takt men derudover ens.
Anden periode kan enten inddeles efter den naturlige vejrtrækning (3 fraser - takt 9-10, 11-12 m. Optakt 10 og 13-15 m. Optakt 12), eller efter noden (to fraser 9-12 og 13-15 m. optakt 12) 

Jeg er i tvivl om hvad jeg mere skal komme ind på? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september kl. 21:12 af irem0132

b+c


Skriv et svar til: Joanna analyse Kim L.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.