Matematik

hjælp til S=b*f

02. juni 2015 af Amagerpigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp
hvordan ligger man til og trækker fra ned s=b*f
Hjælp :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2015 af mathon

                                  b=\frac{s}{f}

                                  f=\frac{s}{b}


Skriv et svar til: hjælp til S=b*f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.