Fysik

Vandraket

16. juni 2015 af Danielts (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg prøver at forstå impulsbevarelse for en raket.. er der en der kort vil forklare det, og kan man sammenligne det med et stød?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2015 af mathon

             \overrightarrow{\Delta p}_{raket}=-\overrightarrow{\Delta p}_{vandudkast}

             \overrightarrow{\Delta p}= \overrightarrow{\Delta p}_{raket}+ \overrightarrow{\Delta p}_{vandudkast}=\overrightarrow{0}


Svar #2
16. juni 2015 af Danielts (Slettet)

Tusinde tak :D


Skriv et svar til: Vandraket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.