Matematik

Regneregler: bestem stamfunktion til polynomier.

18. juni 2015 af josephinebl (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan fortælle mig disse regler? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2015 af PeterValberg

Check denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2015 af SuneChr

Man har generelt, når integration af en potens og reglen om integration af en sum benyttes:

\int \sum_{i=0}^{n}a_{i}x^{i}\: \textup{d}x\: \: =\: \: c\, +\, \sum_{i=0}^{n}\frac{a_{i}}{i+1}x^{i+1}


Skriv et svar til: Regneregler: bestem stamfunktion til polynomier.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.