Matematik

HASTER - Er jeg dumpet?

19. juni 2015 af yasamin1995 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kære alle 

Jeg sidder og er virkelig ked af det da jeg vil læse på DTU men det kræver at have bestået Mat A

Jeg har fået 4 mundtlig (årskarakter), 02 skriftlig (årskarakter) og 00 skriftlig (eksamen) 

Vil det så sige at jeg er dumpet og skal suplere eller er jeg bestået? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2015 af flowergirl0 (Slettet)

4+2+00 = 6 

6/3 = 2 = Bestået


Svar #2
19. juni 2015 af yasamin1995 (Slettet)

@n11 sikker 100% 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2015 af flowergirl0 (Slettet)

ja, dit samlede gennemsnit for MAT A udgør din årskarakter og eksamskarakter, som skal være mindst 2 for og være bestået.  


Svar #4
19. juni 2015 af yasamin1995 (Slettet)

@n11 Tusind tak du har lige reddet dagen :)


Skriv et svar til: HASTER - Er jeg dumpet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.