Matematik

Isoler i denne ligning

23. juli 2015 af Koplop (Slettet) - Niveau: B-niveau

m(is) * L(is) + m(s) * c(vand) * Δ t(isvand) + m(vand)*c(vand)*Δt(vand) = 0

Skal isolere L(is). Hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juli 2015 af Stats

m(is) * L(is) + m(s) * c(vand) * t(isvand) + m(vand)*c(vand)*t(vand) = 0

Ryk m(s) * c(vand) * t(isvand) + m(vand)*c(vand)*t(vand) over på modsatte side og del med m(is)
- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juli 2015 af Arccossintan (Slettet)

Med at rykke, mener #1, at du skal subtrahere (trække fra).


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juli 2015 af mette48 (Slettet)

m(is) * L(is) + m(s) * c(vand) * Δ t(isvand) + m(vand)*c(vand)*Δt(vand) = 0

træk m(is) * L(is) fra på begge sider

del med - m(is) på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. juli 2015 af mathon

                       L_{is}=\left ( \frac{m_{vand}}{m_{is}}\cdot (T_{vand}-T_f) -\frac{m_{smeltevand}}{m_{is}}\cdot T_{smeltevand}\right )\cdot c_{vand}


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. juli 2015 af mathon

dvs
                      
                      L_{is}=\left ( \frac{m_{vand}}{m_{is}}\cdot (T_{vand}-T_f) -\frac{m_{smeltevand}}{m_{is}}\cdot T_{f}\right )\cdot c_{vand}


Skriv et svar til: Isoler i denne ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.