Matematik

Reducering

12. august 2015 af xamza1608 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
(7a+b)-(7a-b)

Venlig vise hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2015 af mathon

brug kvadratsætningen
                                          (p+q)\cdot (p-q)=p^2-q^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2015 af Soeffi

#0. Skal der stå:...

(7a+b)-(7a-b)

...?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2015 af mette48 (Slettet)

(7a+b)-(7a-b)  =     hæver parenteserne, husk at ændre fortegnene når minusparatesen hæves

7a+b-7a+b   =

2b


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2015 af Shaolina (Slettet)

{\color{Red} (7a + b)} - {\color{Green} (7a - b)}

{\color{Red} (7a + b)} - {\color{Green} 7a + b}

{\color{Red} 7a + b} - {\color{Green} 7a + b}

{\color{Green} 2b}


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. august 2015 af Eksperimentalfysikeren

#4 Der er ikke tale om en ligning, men om et udtryk. Derfor er det forkert at bruge implikationspil, det skal som i #3 være lighedstegn.


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.