Matematik

rentesregning- ydelsesformlen

24. august 2015 af idasaagaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave, dder lyder som følgende:

Søren optager et billån på 200.000 kr. til en månedlig rente på 0,33%. Lånet afvikles over 4 år med månedlige ydelser.

Bestem den månedlige ydelse

Jeg går ud fra at man skal bruge ydelsesformlen, men i den er der noget der hedder A0 og det er selvfølgelig noget vi brugte sidste år, og nu kan jeg ikke huske hvad det er. Hvad er resultatet eventuelt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2015 af mathon

                A_0=G(\ae ld)     

                 y=\frac{G\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}

                 y=\frac{200.000\cdot 0{,}0033}{1-1{,}0033^{-48}}


Svar #2
24. august 2015 af idasaagaard (Slettet)

tak


Skriv et svar til: rentesregning- ydelsesformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.