Matematik

Beregning af udtryk

24. august 2015 af malyfi - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der nogle der kan hjælpe mig med at løse dette udtryk og foklare hvordaan det er gjort. 

(-2)3*(-1)3*6

Det ville være en kæmpe hjælp 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2015 af SuneChr

1) Resultatet af et negativt tal opløftet i en positiv, ulige, heltallig potens er altid negativt.
2) Dernæst er minus gange minus altid positivt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2015 af mette48 (Slettet)

(-2)3*(-1)3*6 = (-2)*(-2)*(-2)*(-1)*(-1)*(-1)*6 =

                           (+4)   *   (+2)   *      (+1) *6 =

                               (+8)              *      (+6) =

                                      ( + 48) = 48    


Skriv et svar til: Beregning af udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.