Matematik

Blækregning på computer

30. august 2015 af Mert3000 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Har en blækregning for som skal laves på computer til på onsdag håber i kan hjælpe mig
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
30. august 2015 af Mert3000 (Slettet)

Jeg vil meget være glad hvis i sender til min mail: Mert_3000hotmail.com

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2015 af 123434 (Slettet)

Et TV til normalprisen 8760 kr nedsættes med 30% under et udsalg

Hvad bliver TV'et sat ned til?

Den fulde pris, 8760, svarer til 100%. TV'et bliver sat 30% ned i prisen og koster nu 70% af den oprindelige pris

100%=8760

1%=8670/100=87,6

70%=8,76*70=6132

TV'et nedsættes fra 8760kr til 6132. I alt en besparelse på 2628 kr


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. august 2015 af Moderatoren

#0

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2015 af Soeffi

Hvilke hjælpemidler taler vi om?

Vedhæftet fil:1621522.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. august 2015 af Soeffi

2) CAS, TiNspire.


Svar #6
31. august 2015 af Mert3000 (Slettet)

Kan i være søde og lave den blækregning for mig har meget svær med den den skal laves på computer

Svar #7
31. august 2015 af Mert3000 (Slettet)

Det hele siden jeg har brug for

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. august 2015 af Moderatoren

#6

Det er ikke meningen med Studieportalen. 

Du skal selvfølgelig selv lave dine lektier. Hvis du har problemer med noget, så kan du sprøge herinde. 

Du kan finde en skabelon til at skrive på computer her.


Svar #9
31. august 2015 af Mert3000 (Slettet)

Kan i godt sende svarende til min email: [email protected]

Skriv et svar til: Blækregning på computer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.