Matematik

Indbetalning HJÆLP

06. september 2015 af MathiasFrom7 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En familie ønsker at spare op til udbetalingen på et hus, der koster 4.000.000 kr.
Udbetalingen er på 10 % af husprisen. De kan få 0,4% i månedlig rente på en konto i  Golden Dreams Banken.

Hvor stor skal den månedlige indbetaling være, hvis familien ønsker at have til udbetalingen efter 48 indbetalinger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2015 af Stats

10% af huspris:

0,1·4.000.000 = 400.000 kr

An = b·[(1 + r)n - 1] / r    , A48 = 400.000, r = 0,004, n = 48

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
06. september 2015 af MathiasFrom7 (Slettet)

Er det de 3 udregninger jeg kan vælge mellem eller hvad dennis??


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2015 af Stats

Det er b du skal finde

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Indbetalning HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.